Fietskleding voor kids

Kinderkleding

Fietskleding voor kids

2wielernet

Kinderkleding voor op de fiets

Kinderkleding voor op de fiets is gek genoeg niet veel te koop. Er zijn maar weinig merken die kinderkleding kopen speciaal gemaakt voor fietsers. Fietskleding is er meestal voor volwassenen. Bovendien voor kinderkleding voor fietsers maar op weinig plekken verkocht. Wij hebben echter wel een collectie kinderkleding voor fietsers.

Kinderkleding

Fietsen wordt steeds populairder onder kinderen. Dan heb ik het niet over fietsen op een stadsfiets, want dat is populair onder Nederlanders van alle leeftijd. Nee, met name fietsen op de mountainbike en racefiets wordt populair onder kinderen. Gepaste kinderkleding voor mountainbiken of racefietsen bestaat echter nog bijna niet. Dit is eigenlijk raar. De markt lijkt zich heel slecht aan te passen aan de groeiende vraag naar kinderkleding voor jonge fietsers.

In onze winkel merkte we deze groeiende vraag, maar ook online. We kregen steeds meer berichten van klanten die ernaar vroegen. Ze konden het niet op de website vinden, maar waren verbaasd dat kinderkleding voor fietsers niet beschikbaar leek te zijn. Nergens niet. Ook niet bij een grote fietsenwinkel zoals de onze. We moesten hen gelijk geven. Het is ook raar dat kinderkleding voor fietsers niet beschikbaar is. Tot voorkort was er echt ook geen vraag naar, toch schijnt de markt niet door te hebben dat de vraag naar kinderkleding voor fietsers hard groeit.

We hebben dus ons best gedaan om toch een collectie kinderkleding voor fietsers samen te stellen. We hebben ons met name gericht op kinderkleding voor mountainbiken en kinderkleding voor racefietsen. Hier was de vraag namelijk het grootst naar. Via Amazingkids.nl zijn we op een merk van kinderkleding gekomen die ook speciaal sportieve kinderkleding ontwerp, waaronder kinderkleding voor fietsers.

Kinderkleding verkrijgbaar bij 2wielernet

We zijn dus erg blij dat we kunnen aankondigen dat 2wielernet vanaf nu ook kinderkleding verkoopt voor de jonge fietsers. We verkopen met name mountainbike kleding en racefiets kleding voor kinderen. We verkopen deze kleding zowel op internet als in onze winkel. Wanneer u dus graag wilt dat uw kind de nieuwe kleding eerst past voordat u het koopt, kunt u even langskomen in de winkel. In de winkel hebben we pashokjes zodat u in alle rust en vrijheid de kleding eerst kunt passen.

Kinderkleding retouren

Wanneer u niet in de buurt van Eindhoven woont, kan een bezoekje aan onze winkel lastig zijn. Het is echter ook mogelijk om de kleding te kopen, thuis te passen en dan te beslissen om u het echt wilt. Wanneer de maat van de kinderkleding namelijk niet goed blijkt te zijn, kunt u het gewoon binnen 30 dagen retourneren. Wanneer u iets bij ons besteld, wordt er een retoursticker en een retourformulier bij het pakket geleverd. Wanneer blijkt dat de kleding toch niet helemaal is wat u ervan verwacht of wanneer de maat niet goed blijkt te zijn, kruist u de juiste reden aan op het retourformulier. U kunt alles weer in dezelfde tas of doos terug stoppen als waarin het kwam. U legt het retourformulier bovenop en sluit de tas of doos met tape (zorg dat het goed is gesloten). Vervolgens plakt u de retoursticker over de sticker met uw adres erop. U kunt het pakket kosteloos retourneren. U kunt het afleveren bij de PostNL balie bij u in de buurt.